milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
1-10 од 581 новости
31/авг/2018 Веќе од 1 септември 2018 година започнува кампањата за бесплатното идентификување и регистрација на домашните миленици која ќе трае до 31 март идната година или додека да ...
20/авг/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во организација на четири интернационални изложби за сите раси на кучиња во Охрид. Ова е интересна можност за сите сопственици ...
26/јун/2018 Изложбите се одлична можност да ги покажете убавините на својот миленик, да добиете оценки од професионалци, а при тоа одлично да се забавувате во придружба на голем број ...
21/мај/2018 Кинолошкото друштво од Скопје е во подготовка на две интернационални изложби на сите раси на кучиња во Скопје. На изложбите учество можат да земат сите сопственици со рас ...
20/мај/2018 Кинолошкиот сојуз на Куманово организира две државни изложби на сите раси на кучиња во Куманово. На овие изложби учество можат да земат сите сопственици кои во својот дом ...
30/апр/2018 По повод деновите на вашето милениче, студентската организација IVSA Македонија и градот Скопје, во соработка со Факултетот за Ветеринарна медицина се во подготовка на на ...
20/апр/2018 Електромонтерите од МЕПСО заедно со членовите од здружението за заштита и зачувување на природата „Авбила“ од Кавадарци поставиле 10 нови платформи за вгнездување на Царс ...
14/апр/2018 Кинолошкиот клуб „Македонско овчарско куче - Караман“ на туристичкиот комплекс Крст – Кучково во склоп на културно забавната програма организирана од општината Ѓорче Петр ...
11/апр/2018 Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, и директорот на ЈП Комунална хигиена, Абдусамед Шабани, имале средба на која дискутирале за начини како да се справат с ...
20/мар/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на три интернационални изложби за сите раси на кучиња во Скопје. Исто така ќе биде одржана и специјализирана изл ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
1-10 од 581 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено