milenicinja.mk » Новости

Новости

« | 1... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...59 | »
151-160 од 589 новости
03/фев/2016 Кинолошкиот сојуз на Србија е во организација на 58 меѓународна изложба на сите раси на кучиња. Истата овој пат ќе се одржи на 6 март 2016 година на Белградски саем, а по ...
01/фев/2016 Според Законот за заштита и благосостојба на животните, сопствениците се обврзани да дејствуваат на хуман и грижлив начин со животните. Како едно од основните правила кои ...
29/јан/2016 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на првата изложба за оваа година. Истата ќе се одржи на 13 и 14 февруари 2016 година во Hotel Bellevue, Скопје.  ...
27/јан/2016 Асицијацијата на активности за права на животните бара помош од сите хумани и добри луѓе. Членовите од здружението успејале да се поврзат со сиромашно семејство кое нема ...
26/јан/2016 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија известува дека рокот за пријавување на Шоуто на Шампиони е продолжен. Пријавувањето може да се изврши најдоцна до 29 јануари 201 ...
25/јан/2016 Здружението за заштита на животни Мали Херои го прославува својот петти роденден. По тој повод во сабота на 30 јануари 2016 година ќе организираат хуманитарна забава во к ...
22/јан/2016 Здружението за заштита на животни Animals’ Voice од Велес на 21 јануари 2016 година го прослави својот 3 роденден. Забавата беше проследена со караоке во Pure Caffe. На з ...
21/јан/2016 Во сабота на 23 јануари 2016 година во скопското кафуле Кашмир ќе се одржи голема донаторска забава организирана од Асоцијацијата на активности за правата на животните АА ...
16/јан/2016 Вакцинацијата против беснило на животните во Куманово и регионот е започната. Од ветеринарно – сточарскиот центар Тодор Велков истакнуваат дека за оваа намена се формиран ...
13/јан/2016 Во центарот на Кавадарци има расфрлано отров со што се зголемува бројот на отруени кучиња. Ова создаде жална слика која е создадена поради несовесните граѓани од градот.  ...
« | 1... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...59 | »
151-160 од 589 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено