milenicinja.mk » Новости

Новости

« | 1... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...59 | »
161-170 од 588 новости
28/дек/2015 Здружението Мали Херои од Битола на 25 декември 2015 година организираше хуманитарен предновогодишен настан со цел да се соберат донации кои ќе бида искористени за потреб ...
25/дек/2015 Во последно време домашните миленици се трујат со течниот метал, жива, кој претставува најнов тренд за труење кој дејствува многу бргу. Оваа информација постојано се шири ...
25/дек/2015 Здружението Мали херои од Битола организира празничен настан за собирање донации за бездомните животни. Настанот ќе се случи на 25 декември 2015 година на Широк Сокак во ...
24/дек/2015 Прифатилиштето за привремено згрижување на бездомни животни Hope For Home организира хуманитарна забава во Куманово. Настанот ќе се одржи на 27 декември 2015 година во Ba ...
21/дек/2015 Организацијата за заштита, помош и вдомување на животни Анималија од Охрид е во подготовка на хуманитарна предновогодишна забава за животните. Настанот ќе се одржи во вто ...
16/дек/2015 Минатитот викенд членовите на алпинистичкиот клуб АК8 имаа тренинг и обука на Попова Шапка кај врвот Антени. Нивната обука за момент се претвори во невообичаена спасувачк ...
12/дек/2015 Поради тоа што има луѓе кои постојано ги измачуваат животните, законот пропишува одредени казни за сторителите. Дружтвото за заштита на животни Анима Мунди активно ги при ...
11/дек/2015 Белите пауни или таканаречени “рајски птици” кои се симбол на христијанството, по едномесечен карантин поради адаптација на новите услови за живот, се пуштен да шетаат во ...
10/дек/2015 Граѓаните од градот Скопје во изминатиот период реагираат на преголемиот број напуштени кучиња кои живеат по улиците. Наведуваат дека дел од нив се мирни и не покажуваат ...
09/дек/2015 Друштвото за заштита на животни Анима Мунди е во подготовка на уште една забава од хуманитарен карактер. Во недела на 20 декември 2015 година бидете дел од новогодишната ...
« | 1... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...59 | »
161-170 од 588 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено