milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
11-20 од 585 новости
20/апр/2018 Електромонтерите од МЕПСО заедно со членовите од здружението за заштита и зачувување на природата „Авбила“ од Кавадарци поставиле 10 нови платформи за вгнездување на Царс ...
14/апр/2018 Кинолошкиот клуб „Македонско овчарско куче - Караман“ на туристичкиот комплекс Крст – Кучково во склоп на културно забавната програма организирана од општината Ѓорче Петр ...
11/апр/2018 Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, и директорот на ЈП Комунална хигиена, Абдусамед Шабани, имале средба на која дискутирале за начини како да се справат с ...
20/мар/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на три интернационални изложби за сите раси на кучиња во Скопје. Исто така ќе биде одржана и специјализирана изл ...
20/мар/2018 Кинолшкиот клуб Прилеп во соработка со Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на интернационални изложби на сите раси на кучиња во Прилеп. Интернациона ...
19/мар/2018 Бројните закони ги опфаќаат сопствениците и им наложуваат бројни правила во начинот на чување и одгледување на милениците. Сите љубители на велосипедот кои имаат и свое м ...
16/мар/2018 Кинолошките друштва во Македонија активно ја работат својата работа и подготвуваат бројни изложби за кучиња. Ова е уште една активност од нивна страна. Македонскиот Клиб ...
15/мар/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија во соработка со клубот Кожув од Гевгелија се во подготовка на све интернационални изложби за сите раси на кучиња. организаторите ...
05/мар/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на две интернационални изложби за сите раси на кучиња. Овие изложби се одлична можност за сите сопственици на ку ...
05/мар/2018 Волонтерите од Анималиа Охрид на својот фејсбук профил официјално го соопштија својот крај. Разочарани поради неуспешната своја работа ги информираат сите хумани луѓе и љ ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
11-20 од 585 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено