milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
21-30 од 589 новости
16/мар/2018 Кинолошките друштва во Македонија активно ја работат својата работа и подготвуваат бројни изложби за кучиња. Ова е уште една активност од нивна страна. Македонскиот Клиб ...
15/мар/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија во соработка со клубот Кожув од Гевгелија се во подготовка на све интернационални изложби за сите раси на кучиња. организаторите ...
05/мар/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на две интернационални изложби за сите раси на кучиња. Овие изложби се одлична можност за сите сопственици на ку ...
05/мар/2018 Волонтерите од Анималиа Охрид на својот фејсбук профил официјално го соопштија својот крај. Разочарани поради неуспешната своја работа ги информираат сите хумани луѓе и љ ...
26/фев/2018 Сите одгледувачи на животни во услови на ниски температури и обилни врнежи од снег како во овие денови, треба да обезбедат вода и храна во количина доволна за задоволувањ ...
22/фев/2018 Оваа иницијатива е поднесена од страна на Граѓанска иницијатива Кане Корзо. Според оваа иницијатива се дава предлог извршната влас на Владата на Република Македонија да г ...
21/фев/2018 Здружението за заштита на животни Анима Мунди имаше поднесено иницијатива до Уставниот суд за укинување на член 106 од Одлуката за комунален ред на Општина Битола. Овој ч ...
12/фев/2018 За оваа година Општина Виница одделува 220 илјади денари за заловување и третман на животните од улица. За оваа акција се обезбедуваат пари од буџетска сметка, а сумата к ...
10/фев/2018 Кинолошкото друштво на Прилеп под покровителство на Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија се во организација на изложба наменета си чуварот на планинските стада – шар ...
31/јан/2018 Кинолшкит сојуз на Република Србија е во подготовка да ја организира 62 меѓународна изложба за сите раси на кучиња во Белград. Оваа изложба е одобрена од Меѓународната ки ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
21-30 од 589 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено