milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
41-50 од 585 новости
09/ное/2017 Овчарските кучиња се симбол на македонските стада и македонските села. Шарпланинецот и караманот се двете раси кои ја носат оваа круна. Кинолошкиот сојуз на Република Мак ...
09/ное/2017 Секое животно заслужва свој постојан дом исполнет со љубов. Но животните од Вардариште ја немаат таа среќа. Со цел среќата да им се насмее и на овие животни е организиран ...
03/ное/2017 Волонтерите од Здружението за заштита на животните од Велес организира Отворен ден за сите оние кои имаат желба и би сакале активно да се вклучат во активностите за спасу ...
02/ное/2017 Денеска животните секојдневно се искористувани и убивани за храна, мода и профит и истите се лишени од можноста за слободен и нормален живот кој би требало да го имаат сп ...
20/окт/2017 Клубовите за коњички спорт „Илинден“ и „Процес“ се во подготовка на турнир на коњи во Скопје. Турнирот е според календарот на Федерацијата за коњички спорт на Република М ...
17/окт/2017 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на изложба наменета за заштитникот на македонските планини, шарпланинецот. Шарпланинецот е карактеристичен по св ...
16/окт/2017 Кинолошкото друштво од Струмица во соработка со Кинолошкото друштво на Република Македонија се во организација на Кинолошки викенд во Струмица и Радовиш 2017 година. Реви ...
13/окт/2017 Здружението Аними Реино од Кавадарци ве поканува на прекрасна дружба исполнета со радост и смеа заедно со вашите миленици. Дружбата ќе се случи во недела на 15 октомври в ...
07/окт/2017 Граѓанската иницијатива Кане Корзо организира хуманитарен настан за сите хумани луѓе. Сите лица кои се заинтересирани за дебата на оваа тема се добредојдени. Настанот ќе ...
06/окт/2017 Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија е во подготовка на интернационални изложби за сите раси на кучиња во Скопје. Изложбите ќе бидат изведени на 21 и 22 октомври 201 ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
41-50 од 585 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено