milenicinja.mk » Новости

Новости

« | 1... | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59
581-589 од 589 новости
28/мај/2013 На 29. мај (среда), со почеток во 20:00 часот во Кинотека на Македонија започнуваат неколку кратки документарни филмови посветени на кучињата од раса шарпланинец.  „Во ц ...
27/мај/2013 Куче од расата хаски, по име Стела, викендов спаси неколку Холанѓани, кои се изгубиле на Пелистер додека планинареле.  Стела му припаѓа на домарот на Планинарскиот дом „ ...
27/мај/2013 Вградувањето на имплантниот микрочип на милениците од наредниот месец станува задолжително. Сите сопственици кои ќе ја избегнат оваа обрска и нема да им вметнат микрочипо ...
22/мај/2013 Еванс е девојка која има пречки во развојот и се движи со помош на инвалидска количка. Но, покрај пречките таа успева да се стекне со магистер титула, благодарение на гол ...
31/мар/2013 Недела, 31.03.2013 09:00 Стадионот на паркот на непобедените „Могила“ Прилеп. Меѓународна изложба за кучиња од сите раси со ранг ЦАЦИБ. Програма на изложбата: Од 9 ...
25/мар/2013 Асоцијацијата на активисти за права на животните бараат вклучување на сите хумани луѓе за помош за кучето кое на 23 февруари годинава за време на Шарпланинскиот куп беше ...
13/ное/2012 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија со особена чест и задоволство да Ве поканува да учествувате на советувањето за Шарпланинец што ќе се одржи на ден 24 Февруари 20 ...
13/ное/2012 Пријава – 18.11.2012 Место на одржување: нас. Карпош, терените покрај реката Вардар кај мостот Обединети Нации (на игралиштето) ПОСЛЕДЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 14.11.2012 ...
« | 1... | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59
581-589 од 589 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено