milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
51-60 од 589 новости
16/окт/2017 Кинолошкото друштво од Струмица во соработка со Кинолошкото друштво на Република Македонија се во организација на Кинолошки викенд во Струмица и Радовиш 2017 година. Реви ...
13/окт/2017 Здружението Аними Реино од Кавадарци ве поканува на прекрасна дружба исполнета со радост и смеа заедно со вашите миленици. Дружбата ќе се случи во недела на 15 октомври в ...
07/окт/2017 Граѓанската иницијатива Кане Корзо организира хуманитарен настан за сите хумани луѓе. Сите лица кои се заинтересирани за дебата на оваа тема се добредојдени. Настанот ќе ...
06/окт/2017 Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија е во подготовка на интернационални изложби за сите раси на кучиња во Скопје. Изложбите ќе бидат изведени на 21 и 22 октомври 201 ...
04/окт/2017 Во Македонија и светот денеска се одбележува светскиот ден за заштита на животни со цел да се обрне поголемо внимание на нивната положба. Овој ден започнал да се одбележу ...
02/окт/2017 Ловџиите од ловечкото друштво „Церн Камен“ од Вевчани успеале да спасат мечка која била заглавена во сајла поставена од несовесните жители. Целата случка се случила во бл ...
29/сеп/2017 За одбележување на Светскиот ден на борба против беснило, 28 септември, Агенцијата за храна и ветеринарство се вклучува во кампањата на Светската организација за здравств ...
28/сеп/2017 „Вакцинирајте го вашиот миленик и помогнете му во елиминација на беснило, не чекајте ниту момент“. Ова е порака на Ветеринарната комора до сопствениците на кучиња и мачки ...
25/сеп/2017 Вкупно 12 здруженија за животни меѓу кои и Анима Мунди испратија барања до кандидатите за градоначалници на претстојните локални избори. Здруженијата за заштита на животн ...
22/сеп/2017 Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) ја започна третата фаза од регионалната кампања на Светската организација за здравствена заштита на животните (ОИЕ) со мото „Бид ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
51-60 од 589 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено