milenicinja.mk » Новости

Новости

« | 1... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ...59 | »
61-70 од 589 новости
04/сеп/2017 Поради големата заинтересираност за парк за миленици во овој дел од градот, градоначалникот на Скопје, Коце Трајановски, заедно со градоначалникот на Аеродром, Ивица Коне ...
31/авг/2017 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија во соработка со Кинолошкиот клуб Скардус од Гостивар се во подготовка на интернационални изложби на сите раси на кучиња во Мавро ...
09/јун/2017 Законот за заштита и благосостојба на животните им налага на сопствениците да дејствуваат на хуман и грижлив начин со животните. Основнто правило за сопствениците е дека ...
07/јун/2017 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во организација на нова, интернационална изложба за сите раси на кучиња во Скопје. Изложбите ќе се одржат на 10 и 11 јуни 2017 ...
06/јун/2017 Во високо развиените земји веќе со години дресираните кучиња се користат како асистенти на лицата со пречки во развојот. По пример на големите земји, Министерството за тр ...
11/мај/2017 Банканец 03 од Свети Николе е во организација на изложба на сите расни кучиња. Ова е уште една можност на која можете да ги покажете убавините на миленикот и да учествува ...
03/мај/2017 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во организација на Ц.А.Ц. изложба во Куманово. Искористете ја можноста и учествувајте на настанот. Настанот ќе се случи на 14 ...
27/апр/2017 Граѓаните на Република Македонија со нетрпение очекуваат да се отворат бројни места на кои ќе можат слободно да шетаат и да се забавуваат со своите миленици. По барање на ...
26/апр/2017 Секој човек кој што има миленик, некогаш имал потреба да го превезе со автомобил за одредена потреба. Не зависно од тоа дали станува збор за прошетка на подалечно место, ...
18/апр/2017 Кинолошкиот сојуз Шврча е во подготовка на трет интернационален винекд на сите раси на кучиња во Врање. Пријавете го учеството на својот миленик и уживајте во добрата орг ...
« | 1... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ...59 | »
61-70 од 589 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено