milenicinja.mk » Новости

Новости

« | 1... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ...59 | »
71-80 од 585 новости
29/мар/2017 Кинолошкото друштво од Прилеп е во подготовка на нови интернационални изложби за сите раси на кучиња. Се што треба да направите е да го подготвите миленикот и да земете а ...
28/мар/2017 Македонското овчарко куче Караман дотира со векови на назад и се претпоставува дека истата раса потекнува од планината Бистра. Караман е најголемиот заштитник на македонс ...
27/мар/2017 Македонскиот клуб за ловечка кинологија во Македонија е во подготовка на организација за десетата традиционална изложба на ловечки кучиња. Настанот ќе се одржи на 2 април ...
14/мар/2017 Здруженијата за заштита на животни во Македонија активно работат во решавање на проблемот со бездомните животни. Волонтерите во организациите постојано апелираат дека е п ...
10/мар/2017 Битолското кинолошко друштво е во подготовка на интернационална изложба на сите раси на кучиња во месец март. Се што треба да направите е добро да го подготвите својот ми ...
03/мар/2017 Во Република Македонија се уште постои проблемот со бездомните животни. Се што треба да направиме е да им обрнеме повеќе внимание, да им помогнеме истите полесно да прежи ...
28/фев/2017 Кинолошкиот сојуз на Србија е во подготовка на нова интернационална изложба на сите раси на кучиња. Манифестацијата ќе се одржи на 5 март 2017 година на белградскиот саем ...
27/фев/2017 Кинолошкото друштво од Македонија подготвува викенд посветен за љубителите на кучињата од расата Шарпланинец. Според програмата предвидено е да се одржи советување и изло ...
24/фев/2017 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија објави известување за испит на кинолошки судии и приправници. Од стручниот совет најавуваат дека испитот ќе се одржи на 9 март 2 ...
23/фев/2017 Веќе одамна сопствениците на миленичиња во Македонија се во барање до надлежните да изградат паркови за нивните животни. Бројот на вакви паркови кај нас е особено мал. По ...
« | 1... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ...59 | »
71-80 од 585 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено