milenicinja.mk » Новости » 2 X Цациб изложби во Битола

2 X Цациб изложби во Битола

Објавено: 05/мар/2018 во 19:36

2 X Цациб изложби во Битола
Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на две интернационални изложби за сите раси на кучиња. Овие изложби се одлична можност за сите сопственици на кучиња. 

Изложбите ќе бидат одржани на 31 март и 1 април 2018 година во Битола. 

Судии кои се предвидени за настанот се: Раде Чекиќ (Србија), Стефан Попов (Бугарија), Сашо Пешев, Слободан Милошевски, Марио Мано, Мартин Мано (Македонија). 

Пријавата за учество на изложбата можете да ја најдете тука

Искористете ја оваа можност и пријавете го учеството на вашиот најдобар пријател. Организаторите ве очекуваат.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено