milenicinja.mk » Новости » Гранд Прих Гевгелија 2018

Гранд Прих Гевгелија 2018

Објавено: 15/мар/2018 во 16:34

Гранд Прих Гевгелија 2018
Кинолошкиот сојуз на Република Македонија во соработка со клубот Кожув од Гевгелија се во подготовка на све интернационални изложби за сите раси на кучиња. организаторите ги повикуваат сите сопственици активно да се вклучат на овие настани и да уживаат во добра организација и дружба. 

Изложбите ќе бидат одржани на 12 мај и 13 мај 2018 година во Гевгелија. 

Судии кои се предвидени за првиот ден на 12 мај се Миле Алексоски, Раде Весиќ, Озан Белкис, Коста Глигориевски, Мишел Пападатос, Масимо Инзоли, Гаврил Нианиос и Душан Пиљевиќ. 

Судии кои се предвидени за вториот ден на 13 ма се Зоран Најдовски, Данило Гиоргио, Александар Гавриловиќ, Раде Васиќ, Озан Белкис, Мишел Пападатос и Душан Паљевиќ. 

Пријавата за изложбите можете да а ја најдете тука

Искористете ја можноста и уживајте во дружбата со кучињата.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено