milenicinja.mk » Новости » Национална изложба на сите раси на кучиња во Куманово 2018

Национална изложба на сите раси на кучиња во Куманово 2018

Објавено: 02/апр/2018 во 23:10

Национална изложба на сите раси на кучиња во Куманово 2018
Кинолошкото друштво Кинолог од Куманово поддржано од Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на национална изложба за сите раси на кучиња. Ова е одлична можност да ги покажете убавините на својот миленик и да уживате во друштво со прекрасните раси на кучиња од Македонија. 

Изложбата ќе се одржи на 27 мај 2018 година во Куманово. 

Учеството на вашиот миленик треба да го пријавите на [email protected] или на телефонскиот број 076 404 070. 

Судии кои се предвидени за настанот се Владимир Вукасављевиќ и Наталија Зењиќ од Србија, Перо Божиновски, Ацо Павловски, Блажо Пончев и Виктор Алексовски од Македонија. 

Искористете ја оваа можност, пријавете го миленикот и уживајте во добрата организација.


Коментари

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено