milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
1-10 од 589 новости
14/фев/2019 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во организација на изложби на сите раси на кучиња во два дена. Организаторите ги повикуваат сите сопственици да земат учество ...
26/ное/2018 Од први септември официјално започна кампањата за бесплатно микро чипирање на домашните миленици во Република Македонија. Од тогаш до денеска се чипирани 14.000 миленици. ...
24/ное/2018 Секојдневно сме сведоци на насилство врз животните и тешкиот живот кој го имаат кучињата скитници по улиците на сите градови во Македонија. Од таа причина, организацијата ...
30/окт/2018 Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија организира настан за расата караман. Овој Караман Куп ќе се одржи на 11 ноември 2018 година во Хотел Белви – Скопје со почеток н ...
16/окт/2018 Кинолошкиот сојуз на Репблика Македонија е во подготовка на три интернационални изложби на сите раси на кучиња во Скопје. Станува збор за изложба која ви нуди можност да ...
03/окт/2018 По повод одбележувањето на Светскиот ден на животните, ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ќе организира отворени денови во Стационерот за бездомни животни „Вардариште“. Можн ...
28/сеп/2018 Во Општина Карпош. во близина на Алпинистичката карпа на кејот на Вардат поставен е нов парк за домашните миленичиња. Паркот е на голема површина која е заградена и опрем ...
26/сеп/2018 Веќе неколку дена по социјалните мрежи кружат алармантни фотографии од загрижени граѓани за расфрлан отров на повеќе локации на територија на цела Македонија. Во моментов ...
31/авг/2018 Веќе од 1 септември 2018 година започнува кампањата за бесплатното идентификување и регистрација на домашните миленици која ќе трае до 31 март идната година или додека да ...
20/авг/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во организација на четири интернационални изложби за сите раси на кучиња во Охрид. Ова е интересна можност за сите сопственици ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...59 | »
1-10 од 589 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено