milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

« | 1... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ...22 | »
91-100 од 215 кучиња
Каваљерскиот Шпаниел на Кралот Чарлс
Каваљерскиот Шпаниел на Кралот Чарлс

куче придружник
потекло Англија
FCI група 9, Секција 7: Англиски минијатурни шпаниели, #136

Кавкаска Овчарка
Кавкаска Овчарка

куче чувар
потекло Русија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #328

Кане Корсо
Кане Корсо

куче-чувар и домашно милениче
потекло Италија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #343

Карелиски терач на мечки
Карелиски терач на мечки

ловџиско куче за лов на голем дивеч (вклучувајќи и мечки)
потекло Финска
FCI група 5, Секција 2: Нордиски ловечки кучиња, #48

Кери син териер
Кери син териер

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Ирска
FCI група 3, Секција 1: Големи (стандардни) и средни териери, #3

Керн териер
Керн териер

домашно милениче
потекло Шкотска
FCI група 3, Секција 2: Мали териери, #4

Кинеско куче со кикиришка
Кинеско куче со кикиришка

FCI група 9, Секција 4: Голокожи раси (без влакна на крзното), #288

Кламбер шпаниел
Кламбер шпаниел

ловџиско куче (птичар) и домашно миелниче
потекло Англија
FCI група 8, Секција 2: Птичари, #109

Комондор Унгарски овчар
Комондор Унгарски овчар

Чувар на стадото.
потекло Унгарија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #53

Кортхалсов птичар-грифон со остро крзно
Кортхалсов птичар-грифон со остро крзно

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Холандија, Германија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #107

« | 1... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ...22 | »
91-100 од 215 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено