milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

« | 1... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22
211-215 од 215 кучиња
Шнауцер
Шнауцер

потекло Германија
FCI група 2, Секција 1: Пинчови и Шнауцери, #182

Шпаниел на Кралот Чарлс
Шпаниел на Кралот Чарлс

куче придружник
потекло Англија
FCI група 9, Секција 7: Англиски минијатурни шпаниели, #128

Шпански мастиф
Шпански мастиф

куче чувар
потекло Шпанија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #91

Шпански Хрт
Шпански Хрт

Ловечко куче за мал дивеч, домашно милениче.
потекло Шпанија
FCI група 10, Секција 3: Краткокоси ловечки кучиња, #285

Шпанско водно куче
Шпанско водно куче

ловџиско куче (птичар) и домашно миелниче
потекло Шпанија
FCI група 8, Секција 3: Водни птичари, #336

« | 1... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22
211-215 од 215 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено