milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

« | 1... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | ...22 | »
81-90 од 215 кучиња
Ирски териер
Ирски териер

куче чувар и домашно милениче
потекло Ирска
FCI група 3, Секција 1: Големи (стандардни) и средни териери, #139

Ирски Хрт - Ирски Волчји Хрт
Ирски Хрт - Ирски Волчји Хрт

Ловечко куче за крупен дивеч (волци), денес домашен миленик.
потекло Ирска
FCI група 10, Секција 1: Долгокоси ловечки кучиња, #160

Исландско овчарско куче
Исландско овчарско куче

овчарско куче и домашно милениче
потекло Исланд
FCI група 5, Секција 4: Европски Шпиц, #289

Италијански птичар
Италијански птичар

ловечко куче и домашно милениче
потекло Италија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #202

Италијански птичар со остро крзно
Италијански птичар со остро крзно

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Италија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #165

Јазовичар
Јазовичар

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Германија
FCI група 4, Секција 1: Јазовичари, #148

Јапонски Чин
Јапонски Чин

куче придружник
потекло Кина
FCI група 9, Секција 8: Јапонски чин и пекинезери, #206

Јапонски шпиц
Јапонски шпиц

домашно милениче
потекло Јапонија
FCI група 5, Секција 5: Азиски Шпицови и слични видови, #262

Јоркшир териер
Јоркшир териер

домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 4: Минијатурни териери, #86

Јужноруска Овчарка
Јужноруска Овчарка

овчарско куче и куче-чувар
потекло Украина и Русија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #326

« | 1... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | ...22 | »
81-90 од 215 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено