milenicinja.mk » Ваши огласи

Огласи за миленичиња

Огласите се поставени од страна на регистрираните корисници.
Доколку не сте регистриран корисник, ќе мора да се регистрирате или најавите преку Вашиот Фејсбук профил.

« | 1... | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314
4696-4703 од 4703 огласи
Сиамски мачиња Продавам
Сиамски мачиња - Продавам

Продавам Сиамски мачки, стари се 2 месеца. Имаат врвно педигре.

Објавен: 25 Nov 2012 во 20:05 / Валидност: 24 Jan 2013 во 20:05
Од: garfild
Информација Купувам
Информација - Купувам

Ме интересира, каде има одледувачки во Македонија или блиску во регионот, сакам да разгледам Шарпланинец.

Објавен: 25 Nov 2012 во 03:01 / Валидност: 24 Jan 2013 во 03:01
Од: gorco
Шарпланинче Продавам
Шарпланинче - Продавам

Давам на поклон шарпланинец, стар 2 масеци, прочистен од глисти и вакциниран.

Објавен: 23 Nov 2012 во 15:46 / Валидност: 22 Jan 2013 во 15:46
Од: pluto
prodavam samojadi Продавам
prodavam samojadi - Продавам

prodavam samojadi stari 2 meseci, procisteni od paraziti, vakcinirani

Објавен: 11 Nov 2012 во 12:41 / Валидност: 10 Jan 2013 во 12:41
Од: macence
Ротвајлер на поклон Барам на подарок
Ротвајлер на поклон - Барам на подарок

Здраво на сите! Дали некој би ми пдарил Ротвајлер?

Објавен: 09 Nov 2012 во 19:22 / Валидност: 08 Jan 2013 во 19:22
Од: betoven
Рибки на поклон Литература
Рибки на поклон - Литература

Здраво до сите акваристи во Македонија. Може да побарам гратис Гупи?

Објавен: 08 Nov 2012 во 17:13 / Валидност: 07 Jan 2013 во 17:13
Од: berta
Мачка бара мачор Парење
Мачка бара мачор - Парење

Барам црн персианец мачор. Би сакала да го видам и педигрето.

Објавен: 08 Nov 2012 во 17:04 / Валидност: 07 Jan 2013 во 17:04
Од: macamala
РОТВАЈЛЕР Парење
РОТВАЈЛЕР - Парење

Арон бара женка за парење. Може да го ѕирнете родовникот го има на профилот аронбонд Променето 02 ное 2012

Објавен: 08 Mar 2011 во 14:29 / Валидност: 07 May 2011 во 14:29
Од: aronbond
« | 1... | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314
4696-4703 од 4703 огласи

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено