milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-5 од 5 кучиња
Јазовичар
Јазовичар

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Германија
FCI група 4, Секција 1: Јазовичари, #148

Јапонски Чин
Јапонски Чин

куче придружник
потекло Кина
FCI група 9, Секција 8: Јапонски чин и пекинезери, #206

Јапонски шпиц
Јапонски шпиц

домашно милениче
потекло Јапонија
FCI група 5, Секција 5: Азиски Шпицови и слични видови, #262

Јоркшир териер
Јоркшир териер

домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 4: Минијатурни териери, #86

Јужноруска Овчарка
Јужноруска Овчарка

овчарско куче и куче-чувар
потекло Украина и Русија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #326

1-5 од 5 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено