milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-1 од 1 кучиња
Њуфаундландско куче
Њуфаундландско куче

куче чувар
потекло Канада
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #50

1-1 од 1 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено