milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-2 од 2 кучиња
Џек Расел териер
Џек Расел териер

потекло Англија
FCI група 3, Секција 2: Мали териери, #345

Џиновска пудла
Џиновска пудла

Големи, елегантни и волнени.
потекло Франција
FCI група 9, Секција 2: Пудлици, #172

1-2 од 2 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено