milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-5 од 5 кучиња
Вајмарски птичар
Вајмарски птичар

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Германија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #99

Велшки спрингер шпаниел
Велшки спрингер шпаниел

ловџиско куче (птичар) и домашно миелниче
потекло Велс
FCI група 8, Секција 2: Птичари, #126

Велшки териер
Велшки териер

куче придружник
потекло Англија
FCI група 3, Секција 2: Мали териери, #78

Велшко Корги (Cardigan)
Велшко Корги (Cardigan)

овчарско куче
потекло Велс
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #38

Велшко Корги (Pembroke)
Велшко Корги (Pembroke)

овчарско куче
потекло Велс
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #39

1-5 од 5 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено