milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-7 од 7 кучиња
Далматинец
Далматинец

домашно милениче
потекло Хрватска
FCI група 6, Секција 3: Слични видови, #153

Данди Динмонт териер
Данди Динмонт териер

домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 2: Мали териери, #168

Доберман
Доберман

куче чувар
потекло Германија
FCI група 2, Секција 1: Пинчови и Шнауцери, #143

Дога
Дога

куче чувар
потекло Данска, Германија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #235

Дога од Бордо (Француски мастиф)
Дога од Бордо (Француски мастиф)

куче чувар
потекло Франција
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #116

Дого Аргентино (аргентински мастиф)
Дого Аргентино (аргентински мастиф)

куче чувар
потекло Аргентина
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #292

Долговлакнест Шкотски Овчар
Долговлакнест Шкотски Овчар

Овчарско куче и семејно милениче.
потекло Северна Англија и Шкотска
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #156

1-7 од 7 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено