milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-3 од 3 кучиња
Евроазиец; Евроазиско куче
Евроазиец; Евроазиско куче

домашно милениче
потекло Германија
FCI група 5, Секција 5: Азиски Шпицови и слични видови, #291

Ентелбушко планинско куче
Ентелбушко планинско куче

куче чувар
потекло Швајцарија
FCI група 2, Секција 3: Швајцарско планинско куче, #47

Ердел Териер
Ердел Териер

Териер
потекло Англија
FCI група 3, Секција 1: Големи (стандардни) и средни териери, #7

1-3 од 3 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено