milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-3 од 3 кучиња
Западно-сибирска Лајка
Западно-сибирска Лајка

ловџиско куче
потекло Норвешка
FCI група 5, Секција 2: Нордиски ловечки кучиња, #306

Западношкотски бел териер
Западношкотски бел териер

домашно милениче
потекло Шкотска
FCI група 3, Секција 3: Булдози, #85

Златен ретривер
Златен ретривер

сестрано ловџиско куче и домашно милениче
потекло Англија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #111

1-3 од 3 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено