milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-8 од 8 кучиња
Ималски териер
Ималски териер

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Ирска
FCI група 3, Секција 1: Големи (стандардни) и средни териери, #302

Ирски воден шпаниел
Ирски воден шпаниел

ловџиско куче (птичар) и домашно миелниче
потекло Ирска
FCI група 8, Секција 3: Водни птичари, #124

Ирски сетер
Ирски сетер

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Ирска
FCI група 7, Секција 2: Британски и ирски ловци и трагачи, #120

Ирски териер
Ирски териер

куче чувар и домашно милениче
потекло Ирска
FCI група 3, Секција 1: Големи (стандардни) и средни териери, #139

Ирски Хрт - Ирски Волчји Хрт
Ирски Хрт - Ирски Волчји Хрт

Ловечко куче за крупен дивеч (волци), денес домашен миленик.
потекло Ирска
FCI група 10, Секција 1: Долгокоси ловечки кучиња, #160

Исландско овчарско куче
Исландско овчарско куче

овчарско куче и домашно милениче
потекло Исланд
FCI група 5, Секција 4: Европски Шпиц, #289

Италијански птичар
Италијански птичар

ловечко куче и домашно милениче
потекло Италија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #202

Италијански птичар со остро крзно
Италијански птичар со остро крзно

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Италија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #165

1-8 од 8 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено