milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1 | 2
1-10 од 17 кучиња
Мајмунски Пинчер
Мајмунски Пинчер

потекло Германија
FCI група 2, Секција 1: Пинчови и Шнауцери, #186

Мал Англиски Хрт – Випет
Мал Англиски Хрт – Випет

Куче тркач, домашно милениче.
потекло Англија
FCI група 10, Секција 3: Краткокоси ловечки кучиња, #162

Мал Италијански Хрт
Мал Италијански Хрт

Ловечко куче за зајци, домашно милениче.
потекло Италија
FCI група 10, Секција 3: Краткокоси ловечки кучиња, #240

Мал минстерландки птичар
Мал минстерландки птичар

ловечко куче и домашно милениче
потекло Германија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #102

Мал пинчер
Мал пинчер

куче придружник
потекло Германија
FCI група 2, Секција 1: Пинчови и Шнауцери, #185

Мал син гасконски ловец
Мал син гасконски ловец

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Франција
FCI група 6, Секција 1: Ловечки кучиња (лови и трага по мирис), #31

Мал шнауцер
Мал шнауцер

куче придружник
потекло Германија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #183

Мало лавовско кутре
Мало лавовско кутре

Цврсто градени со надворешен изглед кој потсеќа на лав.
FCI група 9, Секција 1: Бишон и слични видови, #233

Мало холандско куче за лов на водни птици
Мало холандско куче за лов на водни птици

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Холандија
FCI група 8, Секција 2: Птичари, #314

Малтешка пудла (Малтезер, Малтешко кутре)
Малтешка пудла (Малтезер, Малтешко кутре)

Елегантни, мали и блескаво бели.
потекло Малта
FCI група 9, Секција 1: Бишон и слични видови, #65

1 | 2
1-10 од 17 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено