milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-6 од 6 кучиња
Неаполски мастиф
Неаполски мастиф

куче чувар
потекло Италија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #197

Норвешки ловец на патки
Норвешки ловец на патки

ловџиско куче
потекло Норвешка
FCI група 5, Секција 2: Нордиски ловечки кучиња, #265

Норвешки терач на лосови
Норвешки терач на лосови

ловџиско куче
потекло Норвешка
FCI група 5, Секција 2: Нордиски ловечки кучиња, #242

Норвешки шпиц
Норвешки шпиц

овчарско куче и куче-чувар
потекло Норвешка
FCI група 5, Секција 3: Нордиски чувари и овчари, #237

Норички териер
Норички териер

домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 2: Мали териери, #72

Норфолшки териер
Норфолшки териер

домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 2: Мали териери, #272

1-6 од 6 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено