milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1 | 2
1-10 од 11 кучиња
Папилон
Папилон

куче придружник
потекло Белгија / Франција
FCI група 9, Секција 9: Копнени мали шпаниели, #77

Парсон Џек Расел Териер
Парсон Џек Расел Териер

домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 1: Големи (стандардни) и средни териери, #339

Пекинезер
Пекинезер

куче придружник
потекло Кина
FCI група 9, Секција 8: Јапонски чин и пекинезери, #207

Пикард Овчарско куче
Пикард Овчарско куче

Овчарско куче, семејно милениче и чуварско куче.
потекло Франција
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #176

Пиринејско куче
Пиринејско куче

куче чувар
потекло Франција
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #137

Полски овчар - Полско Лоуленд Овчарско куче
Полски овчар - Полско Лоуленд Овчарско куче

Овчарско куче и семејно милениче.
потекло Полска
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #251

Полски шпаниел
Полски шпаниел

ловџиско куче (птичар) и домашно миелниче
потекло Англија
FCI група 8, Секција 2: Птичари, #123

Помал германски волчји шпиц
Помал германски волчји шпиц

домашно милениче
потекло Германија
FCI група 5, Секција 4: Европски Шпиц

Португалски Овчар - Сера Де Аирес Планинско куче
Португалски Овчар - Сера Де Аирес Планинско куче

Чуварско куче, семејно милениче и терач на стада.
потекло Португалија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #93

Португалско водно куче
Португалско водно куче

ловџиско куче (птичар) и домашно милениче
потекло Португалија
FCI група 8, Секција 3: Водни птичари, #37

1 | 2
1-10 од 11 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено