milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-6 од 6 кучиња
Тајландски ловец
Тајландски ловец

ловџиско куче и куче чувар
потекло Тајланд
FCI група 5, Секција 8: Примитивни видови – риџбек, #338

Татранско овчарско куче
Татранско овчарско куче

овчарско куче
потекло Полска
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #252

Тервиерен Белгиско Овчарско куче
Тервиерен Белгиско Овчарско куче

Историско движечко куче на стада, сега и семејно милениче.
потекло Белгија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #15

Тибетски мастиф
Тибетски мастиф

куче чувар
потекло Тибет
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #230

Тоса Ину; Јапонско боречко куче
Тоса Ину; Јапонско боречко куче

куче чувар
потекло Јапонија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #260

Тулеарско кадраво кутре
Тулеарско кадраво кутре

Мало кутре со долго крзно како памук и изразити очи.
потекло Мадагаскар
FCI група 9, Секција 1: Бишон и слични видови, #283

1-6 од 6 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено