milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-3 од 3 кучиња
Унгарска вижла
Унгарска вижла

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Унгарија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #57

Унгарско Пули
Унгарско Пули

Овчарско Куче или семејно милениче.
потекло Унгарија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #55

Унгарско Пуми
Унгарско Пуми

Овчарско куче или придружник.
потекло Унгарија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #56

1-3 од 3 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено