milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-8 од 8 кучиња
Фараонски хрт
Фараонски хрт

ловциско куче и домашно милениче
потекло Малта
FCI група 5, Секција 6: Примитивни видови, #248

Фински шпиц
Фински шпиц

ловџиско куче
потекло Финска
FCI група 5, Секција 2: Нордиски ловечки кучиња, #49

Финско-лапонско куче
Финско-лапонско куче

овчарско куче
потекло Финска
FCI група 5, Секција 3: Нордиски чувари и овчари, #189

Фландријско бувие
Фландријско бувие

овчарско куче
потекло Белгија
FCI група 1, Секција 2: Пастирски кучиња (освен швајцарски), #191

Фокс териер (со крзно со остро влакно)
Фокс териер (со крзно со остро влакно)

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 1: Големи (стандардни) и средни териери, #169

Фокс териер (со мазно крзно со кратко влакно)
Фокс териер (со мазно крзно со кратко влакно)

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Англија
FCI група 3, Секција 1: Големи (стандардни) и средни териери, #12

Француски булдог
Француски булдог

куче придружник
потекло Франција
FCI група 9, Секција 11: Мали молоси, #101

Француски епањел (шпаниел)
Француски епањел (шпаниел)

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Франција
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #175

1-8 од 8 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено