milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-8 од 8 кучиња
Хавајско мало (свиленкасто) кутре
Хавајско мало (свиленкасто) кутре

Весело, мало и меко.
FCI група 9, Секција 1: Бишон и слични видови, #250

Ховаварт
Ховаварт

куче чувар
потекло Германија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #190

Холандски Smoushond
Холандски Smoushond

истребувач на стаорци; домашно милениче
потекло Холандија
FCI група 2, Секција 1: Пинчови и Шнауцери, #308

Холандски воден шпаниел
Холандски воден шпаниел

ловџиско куче (птичар), куче-чувар и домашно миелниче
потекло Холандија
FCI група 8, Секција 3: Водни птичари, #221

Холандски Овчар
Холандски Овчар

Овчарско куче и семејно милениче.
потекло Холандија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #223

Холандски препеличар
Холандски препеличар

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Холандија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #222

Холандски птичар
Холандски птичар

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Холандија
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #224

Хрт од Ибица
Хрт од Ибица

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Шпанија
FCI група 5, Секција 7: Примитивни видови-ловечки кучиња, #89

1-8 од 8 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено