milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1-6 од 6 кучиња
Чау Чау
Чау Чау

домашно милениче
потекло Кина
FCI група 5, Секција 5: Азиски Шпицови и слични видови, #205

Чепендас
Чепендас

Овчарско куче и семејно милениче.
потекло Холандија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #313

Чешки птичар
Чешки птичар

ловџиско куче и домашно милениче
потекло Чешка
FCI група 7, Секција 1: Копнени птичари, #245

Чешки териер
Чешки териер

домашно милениче
потекло Чешка
FCI група 3, Секција 2: Мали териери, #246

Чивава
Чивава

куче придружник
потекло Мексико
FCI група 9, Секција 6: Чивави, #218

Чиперке
Чиперке

Уништувач на инсекти и семејно милениче.
потекло Белгија
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #83

1-6 од 6 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено