milenicinja.mk » Кучиња и кучки | Раси на кучиња

Раси на кучиња

1 | 2
1-10 од 15 кучиња
Шар Пеј
Шар Пеј

потекло Кина
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #309

Шарпланинец
Шарпланинец

Овчарско куче
потекло Македонија
FCI група 2, Секција 2: Молоси, #41

Шведски терач на лосови
Шведски терач на лосови

ловџиско куче
потекло Шведска
FCI група 5, Секција 2: Нордиски ловечки кучиња, #42

Шведско пастирско куче
Шведско пастирско куче

пастирско куче
потекло Шведска
FCI група 5, Секција 3: Нордиски чувари и овчари, #14

Шведско-лапонско куче
Шведско-лапонско куче

овчарско куче и куче-чувар
потекло Шведска
FCI група 5, Секција 3: Нордиски чувари и овчари, #135

Шетландски овчар
Шетландски овчар

овчарско куче
потекло Шкотска
FCI група 1, Секција 1: Овчарски кучиња, #88

Ши-тцу
Ши-тцу

Куче придружник
потекло Тибет
FCI група 9, Секција 5: Тибетски раси, #208

Шиба
Шиба

ловџиско куче за мал дивеч и домашно милениче
потекло Јапонија
FCI група 5, Секција 5: Азиски Шпицови и слични видови, #257

Шкотски териер
Шкотски териер

домашно милениче
потекло Шкотска
FCI група 3, Секција 2: Мали териери, #73

Шкотски Хрт
Шкотски Хрт

Ловечко куче за висок дивеч (елени), домaшен миленик.
потекло Шкотска
FCI група 10, Секција 2: Ловечки кучиња со густо крзно, #164

1 | 2
1-10 од 15 кучиња

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено