milenicinja.mk » Мачки и мачори | Раси на мачки

Раси на мачки

1-1 од 1 мачки
Јапонска бобтејл мачка (Јапонска кусоопашеста мачка)
Јапонска бобтејл мачка (Јапонска кусоопашеста мачка)

темперамент Ова се паметни, љубезни и љубопитни мачки кои сакаат да им се посветува внимание.

1-1 од 1 мачки

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено