milenicinja.mk » Мачки и мачори | Раси на мачки

Раси на мачки

1-7 од 7 мачки
Абисинска мачка
Абисинска мачка

темперамент паметна, љубопитна, многу енергична, весела, дружтвена и верна

Ангора мачка
Ангора мачка

грижа Доволно е редовно четкање и чешлање.
темперамент итри, паметни, дружељубиви, живи, љубезни, активни, љубезни

Антиподска
Антиподска

крзно еднобојни, двобојни, нијансирани и шарени; најчести варијанти се: еднобојна црна, црвено-бела, кафена класична tabby шара, tortie

1-7 од 7 мачки

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено