milenicinja.mk » Мачки и мачори | Раси на мачки

Раси на мачки

1-1 од 1 мачки
Велшка мачка (Кимрик)
Велшка мачка (Кимрик)

крзно свиленкасто, со цврсти заштитни влакна, не е волнено и не е еднакво во должина по целото тело.
грижа Потребно е секојдневно четкање.
темперамент љубезни, паметни, многу верни и предани и сакаат да бидат со својот сопственик.

1-1 од 1 мачки

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено