milenicinja.mk » Мачки и мачори | Раси на мачки

Раси на мачки

1-1 од 1 мачки
Други азиски мачки
Други азиски мачки

крзно ЕДНОБОЈНИ: црна (Бомбај), сина, чоколадна, лилава, црвена, крем, карамел, кајсија. ШАРЕНИ Tortoiseshell: црна, сина, чоколадна, лилава, карамел ШАРЕНИ Tabby: класична (classic), со дамки (spotted), во шара како кожата на рибата скуша (mackerel) и ишарано како со знакот штиклирано (ticked) во сите горенаведени бои, како и бумрнаските варијанти на крзно од овие бои

1-1 од 1 мачки

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено