milenicinja.mk » Мачки и мачори | Раси на мачки

Раси на мачки

1-1 од 1 мачки
Норвешка шумска мачка
Норвешка шумска мачка

крзно густо, дебело и двослојно
грижа Доволно е повремено четкање и чешлање.
темперамент внимателна и активна

1-1 од 1 мачки

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено