milenicinja.mk » Мачки и мачори | Раси на мачки

Раси на мачки

1-2 од 2 мачки
Рагдол (крпена кукла)
Рагдол (крпена кукла)

крзно густо и свиленкасто
грижа Четкајте го крзното секој ден со мека четка.
темперамент мирна и послушна

Руска сина мачка
Руска сина мачка

крзно Крзното на руската сина мачка е кадифено, двослојно, густо и бујно и не е припиено за телото. Крзното има сребрен сјај затоа што влакната од крзното често имаат проѕирни врвови. Негата за крзното е лесна. Тоа треба да се четка редовно, но нежно за да не се оштети текстурата на двослојното крзно.
темперамент Руската сина мачка е мирна, нежна, љубезна и внимателна.

1-2 од 2 мачки

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено