milenicinja.mk » Мачки и мачори | Раси на мачки

Раси на мачки

1-1 од 1 мачки
Чинчила персиска мачка
Чинчила персиска мачка

крзно густо и дебело како пердуви на лебед
грижа напорно, потребна е постојано грижа
темперамент кроток, но често пожива од другите видови од оваа раса

1-1 од 1 мачки

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено