milenicinja.mk » Мачки и мачори | Раси на мачки

Раси на мачки

1-3 од 3 мачки
Шарена персиска мачка
Шарена персиска мачка

крзно густо, дебело и свиленкасто, најчесто со пократко влакно од останатите видови од оваа раса
грижа секојдневно, напорно и темелено, посебната нега ја нагласува шарата
темперамент кроток

Шарена персиска мачка (црни, бели и кафеави нијанси)
Шарена персиска мачка (црни, бели и кафеави нијанси)

крзно густо и свиленкасто
грижа секојдневно, напорно и темелено
темперамент кроток

1-3 од 3 мачки

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено