milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...78 | »
1-10 од 778 новости
14/Oct/2019 Американската амбасада во Канбери во Австралија по грешка преку официјалниот мејл препратила повик за „Пижама парти за мачки“ со смешна фотографија од мачка во син баде м ...
14/Oct/2019 Добиените резултати од едно истражување спроведено во Вашингтон покажува дека 86% од луѓето би ја прекинале врската со партнерот доколку тој не го сака нивниот миленик. О ...
10/Oct/2019 Со редовна вакцинација и систематски преглед кај ветеринар, на миленикот му овозможувате долг и среќен живот. Поради тоа не го занемарувајте ветеринарот и посетувајте го ...
10/Oct/2019 Дали сте знаеле дека 15 до 30 минути дневно поминати со мачка може да ве смири? После квалитетно дружење со мачка се зголемува лачењето на серотонин, супстанца која го по ...
09/Oct/2019 Поради зголемениот број на живи единки, големата панда повеќе не е во листата на загрозени животни. Меѓународната унија за чување на природата во своите најнови истражува ...
09/Oct/2019 Вечерен оброк или доручек – изборот е ваш, а миленикот сигурно ќе ужива. Состојки: две тврдо варени јајца, 120 грама несолено сирење, една лажица свеж или сушен босилек и ...
07/Oct/2019 Популарниот парк во Торонто, Берскиот парк, од неодамна е збогатен со една невообичаена фонтана, единствена во светот. Бидејќи бројт на сопственици и нивни кучиња постоја ...
07/Oct/2019 Речиси пет децении од својот живот, Дорис Деј била посветена на борба за правата на животните. Познатата американска актерка и пејачка Дорис Деј починала во средината на ...
03/Oct/2019 Ѕвездите покажуваат дека миленикот се избира според карактеристиките кои ги има човекот. Хороскопскиот знак најдобро го опишува карактерот на човекот и истиот може да ви ...
03/Oct/2019 Постојат се повеќе докази кои го потврдуваат фактот дека кучињата имаат чувства, а одредени научници имаат утврдено дека дел од кучешкиот мозок кој е поврзан со чувствата ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...78 | »
1-10 од 778 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено
  • Најново на форумот
    • [phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/milenicinja/public_html/content/sidebar_forum.php on line 28: mysql_query(): Unable to save result set
      Query failed