milenicinja.mk » Новости

Новости

« | 1... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ...64 | »
91-100 од 632 новости
02/Nov/2017 Денеска животните секојдневно се искористувани и убивани за храна, мода и профит и истите се лишени од можноста за слободен и нормален живот кој би требало да го имаат сп ...
20/Oct/2017 Клубовите за коњички спорт „Илинден“ и „Процес“ се во подготовка на турнир на коњи во Скопје. Турнирот е според календарот на Федерацијата за коњички спорт на Република М ...
17/Oct/2017 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка на изложба наменета за заштитникот на македонските планини, шарпланинецот. Шарпланинецот е карактеристичен по св ...
16/Oct/2017 Кинолошкото друштво од Струмица во соработка со Кинолошкото друштво на Република Македонија се во организација на Кинолошки викенд во Струмица и Радовиш 2017 година. Реви ...
13/Oct/2017 Здружението Аними Реино од Кавадарци ве поканува на прекрасна дружба исполнета со радост и смеа заедно со вашите миленици. Дружбата ќе се случи во недела на 15 октомври в ...
07/Oct/2017 Граѓанската иницијатива Кане Корзо организира хуманитарен настан за сите хумани луѓе. Сите лица кои се заинтересирани за дебата на оваа тема се добредојдени. Настанот ќе ...
06/Oct/2017 Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија е во подготовка на интернационални изложби за сите раси на кучиња во Скопје. Изложбите ќе бидат изведени на 21 и 22 октомври 201 ...
04/Oct/2017 Во Македонија и светот денеска се одбележува светскиот ден за заштита на животни со цел да се обрне поголемо внимание на нивната положба. Овој ден започнал да се одбележу ...
02/Oct/2017 Ловџиите од ловечкото друштво „Церн Камен“ од Вевчани успеале да спасат мечка која била заглавена во сајла поставена од несовесните жители. Целата случка се случила во бл ...
29/Sep/2017 За одбележување на Светскиот ден на борба против беснило, 28 септември, Агенцијата за храна и ветеринарство се вклучува во кампањата на Светската организација за здравств ...
« | 1... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ...64 | »
91-100 од 632 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено