milenicinja.mk » Новости

Новости

« | 1... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...64 | »
151-160 од 632 новости
16/Sep/2016 Здружението за заштита на животни “Мали Херои” од Битола е во подготовка на настан посветен на сите животни кои имаат потреба од помош.  Настанот ќе се одржи на 17 септем ...
16/Sep/2016 Кинолошкиот соjуз на Република Македонија е во подготовка на одржување нови изложби за кучиња. Како и секоја година, така и годинава ќе се одржи традиционалната манифеста ...
10/Sep/2016 Поради тоа што во Република Македонија се по често можат да се забележат случаи на убиство и малтретирање на животни, група граѓани решија истото да го променат. На фејсб ...
07/Sep/2016 Малото девојче, големиот херој на животните, Ведрана го прослави својот деветти роденден. Таа направи забава на која присуствуваа сите нејзини другарчиња. Овој пат забава ...
05/Sep/2016 Кинолошкиот сојуз на Србија ја организира шестата меѓународна изложба на сите раси на кучиња во Пожаревац. Пријавете го учеството на својот миленик и земете активно учест ...
01/Sep/2016 Започнува нов натпревар за домашните миленичиња. Земете активно учество во истиот и освојте награди. Станува збор за настан кој е организиран од страна на кино Cineplexx, ...
26/Aug/2016 Кога е во прашање, заштитата на животните, многу нешто можеме да научиме од државите кои се блиску до нас. Хравтска донесе нов закон со кој се забранува врзувањето на куч ...
11/Aug/2016 Во врска со големото невреме кое го зафати скопскиот регион, Агенцијата за храна и ветеринарство на Република Македонија излезе со апел до сите одгледувачи на животни од ...
11/Aug/2016 Невремето кое деновиве го зафати скопскиот регион, беше лошо не само за луѓето туку и за тамошните животни. Бројот на човечки жртви е голем, но има и многу животни кои жи ...
10/Aug/2016 Здружението за заштита на животни Анима Мунди апелира до граѓаните за спасување на животните од невремето кое деновиве го зафати скопскиот регион. Тие ги повикуваат граѓа ...
« | 1... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...64 | »
151-160 од 632 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено