milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...64 | »
11-20 од 632 новости
10/May/2019 Снежана Гиевска се грижи за многу животни кои се без дом во Тетово. Таа е незадоволна со фактот дека општината воопшто не се грижи и не презема ништо за напуштените живот ...
09/May/2019 Станува збор за мајмунка која има 3 години и живее во зоолошката градина во Кина. Таа е вистинска атракција за целата зоолошка и е омилена жителка на зоолошката речиси на ...
09/May/2019 Изминатиот викенд се одржа осмата специјализирана изложба на кучињата од расата ротвајлер во паркот „Авион“ во Општина Аеродром. На натпреварот учество земаа вкупно 128 к ...
08/May/2019 Милениците и тоа како знаат да не разберат. Секој сопственик ќе ви потврди дека неговиот миленикот го разбира секој исговорен збор, секој направен чекор и секоја одлука. ...
08/May/2019 Убавото време ни пристигна, а тоа значи повее прошетка, игра и долго време поминато надвор. Ова е навистина прекрасен период како за миленикот така и за нивните сопствени ...
07/May/2019 Студиите кои ја истражуваат човековата и животинската интракција со сбе носат нови откритија. Ови откритија се уште еден доказ за потребата на миленик покрај себе. Истраж ...
07/May/2019 Колку пати до сега од пријателите сте слушнале дека сте луди за мачки? Или колку пати до сега сте виделе личност за која вие сте го потврдиле тоа? Луѓето кои се луди по м ...
05/May/2019 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија во соработка со Кинолошкиот клуб „Кожув“ од Гевгелија се во подготовка на голема интернационална изложба за сите раси на кучиња, ...
02/May/2019 Некои раси на кучиња се познати по тоа што на луѓето дејствуваат исто како таблета за смирување. Еве за кои раси станува збор: Ретривер и лабрадор Колку ретриверот и лабр ...
01/May/2019 Имајќи ја во предвид структурата на самите заби, навиките на миленикот и лошата информираност на сопственикот, одговорот на ова прашање е едноставно. Покрај тоа што забит ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...64 | »
11-20 од 632 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено