milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...64 | »
21-30 од 632 новости
30/Apr/2019 Станува збор за реклама која во 2014 година беше прогасена како реклама на годината. Истата реклама која тогаш освои бројни награди, остана да се памети и зборува меѓу лу ...
30/Apr/2019 Еден ресторан во Тексас нуди примамлив оглас за работа: чување на домашни миленици додека гостите уживаат во храна и дружење во угостителскиот објект. За оваа работа заин ...
27/Apr/2019 Заедничко поминатото време е корисно и за кучињата и за сопствениците. Било која интеракција како мазење, игри или зборување, се поврзува со лачење на неурохемикалии кои ...
26/Apr/2019 Велигденските празници се денови која се собира селото семејство, си разменуваат подароци, бојадисуваат јајца и спремаат разновиднии трпези. Овие денови исполнети со радо ...
26/Apr/2019 Кога го изгубила својот сопруг со кој го поминала целиот живот, Сали го продолжила својот живот целосно празна и тажна. Сали е вдовица повеќе од 30 години и за неа секој ...
24/Apr/2019 Едно момче направило неверојатна работа од љубов за својата мачка. Сите знаеме колку мачките обожаваат да трчаат, скокаат и гребат каде ќе дофатат. Овој мачор обожава да ...
23/Apr/2019 Сопствениците на кучињата со сигурност можат да кажат дека нивниот четириножен пријател, сепак може да биде повеќе, отколку само домашно милениче. Американски научници во ...
23/Apr/2019 Според последните британски истражувања, сопствениците на мачки и кучиња имаат 50 проценти поголема можност да почувствуваат професионален успех во однос на лица кои нема ...
22/Apr/2019 Претседателката на Хрватска , Колинда Грабер Китаровиќ не се дели од својот миленик, па со Кика позирала и на фотографијата со која го честита Велигден. Претседателката н ...
22/Apr/2019 Не можат да се пребројат истражувањата кои покажуваат колку домашните миленици позитивно влијаат на луѓето и нивното здравје. Тие ни помагаат како во физичка така и во пс ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...64 | »
21-30 од 632 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено