milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...64 | »
31-40 од 632 новости
19/Apr/2019 Сопствениците веќе одамна знаат дека милениците се многу чувствителни на нивната тага, нервоза или стрес и дека непогрешно ја чувствуваат секоја промена во нивното распол ...
17/Apr/2019 Војните се акции кои сами по себе се најлошото нешто што може да излезе од човекот. Како последица од војните имаме тажни слики кои никого не можат да го остават рамнодуш ...
17/Apr/2019 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во подготовка е три интернационални изложби на сите раси на кучиња. Ова е добра можност да за сите сопственици на кучиња и гол ...
16/Apr/2019 Сигурно барем еднаш сте виделе некое куче кое на улица лае на лице кое ништо нема направено, а на други лица воопшто не реагира или пријателски им приоѓа. Можеби и имате ...
15/Apr/2019 Секогаш не дочекуваат нови и убави вести кои одново не израдуваат. Кога и да се работи за истражување за животни и нивните влијанија врз луѓето, резултатите се позитивни ...
15/Apr/2019 Верувале или не – постојат луѓе кои тврдат дека животните немаат емоции. Секој кој некогаш бил сопственик на едно животнo знае дека ова е целосно неточно тврдење и дека т ...
11/Apr/2019 Слично како и луѓето, така и животните се суштества кои се уникатни со своите карактеристики. Тука и кучињата не се исклучок. Поради тоа за нив се организираат бројни ман ...
12/Mar/2019 Кампањата за бесплатно микро чипирање на домашните миленици во Република Македонија официјално започна на први септември минатата година. Со оваа кампања сопствениците им ...
12/Mar/2019 Кинолошкото друштво „Југ Богдан“ е во подготовка на настан посветен на расата германски овчар. Исложбата ќе биде одржана на 17.03.2019 година во Ниш на терените на спортс ...
06/Mar/2019 На 28 февруари годинава, Советот на град Скопје ја усвои одлуката за формирање на ново јавно претпријатие за кучиња кое ќе го носи името Лајка. Градоначалникот Петре Шиле ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...64 | »
31-40 од 632 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено