milenicinja.mk » Новости

Новости

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...64 | »
51-60 од 632 новости
26/Sep/2018 Веќе неколку дена по социјалните мрежи кружат алармантни фотографии од загрижени граѓани за расфрлан отров на повеќе локации на територија на цела Македонија. Во моментов ...
31/Aug/2018 Веќе од 1 септември 2018 година започнува кампањата за бесплатното идентификување и регистрација на домашните миленици која ќе трае до 31 март идната година или додека да ...
20/Aug/2018 Кинолошкиот сојуз на Република Македонија е во организација на четири интернационални изложби за сите раси на кучиња во Охрид. Ова е интересна можност за сите сопственици ...
26/Jun/2018 Изложбите се одлична можност да ги покажете убавините на својот миленик, да добиете оценки од професионалци, а при тоа одлично да се забавувате во придружба на голем број ...
21/May/2018 Кинолошкото друштво од Скопје е во подготовка на две интернационални изложби на сите раси на кучиња во Скопје. На изложбите учество можат да земат сите сопственици со рас ...
20/May/2018 Кинолошкиот сојуз на Куманово организира две државни изложби на сите раси на кучиња во Куманово. На овие изложби учество можат да земат сите сопственици кои во својот дом ...
30/Apr/2018 По повод деновите на вашето милениче, студентската организација IVSA Македонија и градот Скопје, во соработка со Факултетот за Ветеринарна медицина се во подготовка на на ...
20/Apr/2018 Електромонтерите од МЕПСО заедно со членовите од здружението за заштита и зачувување на природата „Авбила“ од Кавадарци поставиле 10 нови платформи за вгнездување на Царс ...
14/Apr/2018 Кинолошкиот клуб „Македонско овчарско куче - Караман“ на туристичкиот комплекс Крст – Кучково во склоп на културно забавната програма организирана од општината Ѓорче Петр ...
11/Apr/2018 Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, и директорот на ЈП Комунална хигиена, Абдусамед Шабани, имале средба на која дискутирале за начини како да се справат с ...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...64 | »
51-60 од 632 новости

Најава


Немате корисничко име, регистрирајте се.
прашајте др. ветеринар
изгубено-најдено